ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 07:59

Uyuşturucu satıcısı uygulama yapan polislere ateş etti

Uyuşturucu satıcısı uygulama yapan polislere ateş etti

Adana'da sokak satıcılarına yönelik uygulama yapan polislerin üzerine, uyuşturucu madde satmak suçundan arandığı iddia edilen Seyfullah Ö. tarafından tabanca ile ateş açıldı.


Adana'da sokak satıcılarına yönelik uygulama yapan polislerin üzerine, uyuşturucu madde satmak suçundan arandığı iddia edilen Seyfullah Ö. tarafından tabanca ile ateş açıldı. Olayda, ölen ya da yararlanan olmadı.


Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Kiremithane Mahallesi Eczacı Haşim Dalgıç Caddesi üzerinde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yüreğir İlçesi Araştırma ekipleri, mahallede uyuşturucu satıcılarına yönelik uygulamaya yaptığı sırada, sokak arasından bir kişi tarafından üzerlerine ateş açıldı. Polis ekiplerinin de silah sesinin geldiği yöne doğru ateş edip karşılık vermesiyle kısa süreli çatışma yaşandı. Polislere ateş eden şüpheli, olay yerine sevk edilen diğer polisler tarafından kısa sürede yakalanırken, tabancasına da incelenmek üzere el konuldu. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, sivil polis aracına 3, bir marketin camına ise 1 kurşun isabet etti. Saldırıyı gerçekleştiren Seyfullah Ö.'nün, uyuşturucu madda satmak suçundan arandığı öne sürüldü. Gözaltına alınan Seyfullan Ö., Cumhuriyet Polis Karakolu'na götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.







KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER