ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Temmuz 2013 Salı 16:52

Uyuşturucu pazarına 'geçit' yok

Uyuşturucu pazarına geçit yok


Adana'da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 32 kişiden 20'si tutuklandı. Polisin esrar satıcıları ile yaşadığı kovalamacadan biri kameralara da yansıdı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik bürosu ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik 22 ile 29 Temmuz tarihleri arasında 20 ayrı operasyon gerçekleştirdi. 32 şüpheli gözaltına alınırken şahısların ev, araç ve gösterdikleri yerlerde, narkotik köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda, 235 kilogram esrar, 4 kilo 500 gram ise eroin ele geçirdi. Şüphelilerin değişik illerden temin ettikleri uyuşturucuyu gerek kilogramlık, gerekse kullanıma hazır fişek tabir edilen paketler halinde hazırladıklarının tespit edildiği, uyuşturucu maddelerin piyasaya sürülmeden ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen 32 kişiden 20'si tutuklandı.

Bu arada, polisin bir uyuşturucu tacirini yakalamak için araçla yaptığı kovalamaca görüntülendi. Polisin dur ikazına karşı araç sürücüsünün kaçtığı görülüyor. Polis durduğu araçta, fişek tabir edilen esrar ele geçirdi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER