ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:53

Ünlü oyunculara yapımcı tokadı

Ünlü oyunculara yapımcı tokadı

Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu çiftinin diziden alamadıkları ücretler için isyan ettiler.


Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu çifti, “Osmanlı Tokadı” dizisinden ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle yapım şirketi Duka Film’le mahkemelik oldu. Hacıoğlu, “Yapımcı, paramızı vermediği gibi vergilerimizi de ödememiş, mağduruz” diye isyan etti.

DUKA Film’in TRT 1 için çektiği “Osmanlı Tokadı”nda rol alan Vildan Atasever ile İsmail Hacıoğlu’nun, 15 bölümlük ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle yapım şirketinin sahibi Özkan İpek’e dava açtığı ortaya çıktı. Yaptıkları anlaşmaya rağmen vergi borçlarının da ödenmediğini öne süren İsmail Hacıoğlu, İpek’in şimdi yeni bir dizi hazırlığında olduğunu söyleyerek isyan etti.

ÖNCE BİZİM PARAMIZI VERSİN

“Özkan İpek, Osmanlı Tokadı’nda oynadığımız 15 bölümün ücretini ödemedi. Devlete olan vergi borcumuzu da ödemesi gerekiyordu ama onları da ödememiş. TRT’den parasını almış, ancak oyunculardan çaycıya kadar kimseye parasını vermemiş. Hepimiz mağduruz.

Araştırdım, bu kişinin şimdiye dek 9 şirket açıp kapattığını öğrendim. Şimdi de Duka Film iflas etti diye beyanda bulunup Green Yapım adında yeni bir şirket açmış. Kanal 7’ye ‘Elif’ adında bir dizi çekecekmiş. Önce bizim paramızı ödesin, ondan sonra ne yapacaksa yapsın.” HÜRRİYET

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER