ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Ağustos 2013 Çarşamba 23:01

Ünlü operasyonunda 27 tutuklama talebi!

Ünlü operasyonunda 27 tutuklama talebi!

Narkotik operasyonu kapsamında adliyeye sevkedilen kişilerden aralarında Kenan İmirzalıoğlu'nun da bulunduğu 10 kişi serbest bırakıldı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında birçok ünlü ismin de bulunduğu 49 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 27'si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

21 kişi savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.  

SERBEST BIRAKILDILAR

Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin savcılık sorgusu yapıldı. 7 savcı tarafından sorgulanan kişilerden, oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Engin Altandüzyatan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Murat Yıldırım, Burçin Terzioğlu, Nehir Erdoğan ve Özge Özpirinçci’nin de aralarında bulunduğu 9 kişi serbest bırakıldı. 

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Aralarında Engin Günaydın ve Sarp Apak’ın da bulunduğu 12 kişi ise adli kontrol talebi ile mahkemeye sevk edildi.

SATICILAR TUTUKLANDI

Uyuşturucu sattığı öne sürülenlerin de aralarında yeraldığı 27 kişi ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 

İFADELER

Kenan İmirzalıoğlu: Savcılık sorgusunda Kenan İmirzalıoğlu’nun, uyuşturucuyu 2 yıl önce yurtdışına çıktığında ve geçtiğimiz yaz gittiği Yunan adalarında birer kez kullandığını söylediği öğrenildi. Uyuşturucu bağımlısı olmadığını belirten İmirzalıoğlu’nun 1 yıl önce sigarayı bıraktığını söylediği kaydedildi.

Telefon dinlemelerine takılan görüşmelerde Eray Özbal’dan ne istediği sorulan İmirzalıoğlu’nun, “Eray Özbal, Doğu bölgesinden kayısı, ceviz ve fıstık gibi malzemeler getirmektedir. Bunları satıyordu. Telefondaki isteklerim bu yiyecekler içindi. Zaten arabamda yapılan aramalarda da içinde ceviz ve fıstık olan 2 poşet bulundu.” şeklinde cevap verdiği ifade edildi.

Engin Altan Düzyatan: Adliye çıkışında soruları cevaplayan Engin Altan Düzyatan, “Dosyada gizlilik kararı olduğu için açıklama yapamayacağız. Dosya kalabalık olduğu için iki gün sürdü. Böyle bir durumun içinde kalmak bizi rahatsız etti. Aile yapımızla, duruşumuzla böyle bir durumun içinde olmayı uygun görmezdik fakat öyle uygun görmüşler. İfademize başvurdular. İfademizi verdik serbest bırakıldık.” dedi.

Özge Özprinçci de, “Bodrum’da bardan alındığım söylenmiş. Ailemin evinde annemin yanında alındım.” ifadelerini kullandı.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER