ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Aralık 2014 Pazartesi 19:17

Tutuklu polisin Koreli eşi konuştu

Tutuklu polisin Koreli eşi konuştu

Polislere yönelik operasyonda tutuklanan Komiser Yardımcısı Hüseyin Korkmaz'ın Güney Koreli eşi Leyla Korkmaz konuştu.


Terör ve yolsuzluk soruşturmalarında görev alan polislere yönelik operasyonda tutuklanan Komiser Yardımcısı Hüseyin Korkmaz'ın Güney Koreli eşi Leyla Korkmaz, maruz kaldıkları sıkıntılar karşısında “İnşallah bunlar da geçer” diyerek sabrettiklerini söyledi.

Leyla Korkmaz, kızı Dilruba ile birlikte Silivri Cezaevi’nde tutuklu eşi Hüseyin Korkmaz’ı ziyarete etti. Ziyaret çıkışında Cihan Haber Ajansı’na konuşan Leyla Korkmaz, ziyaretleri normalde savcılık izniyle yaptığını daha sonra bakanlık izni talep edilince ciddi manada mağdur olduğunu söyledi.
Eşiyla pek görüşemediğini dile getiren Leyla Korkmaz, "İnşallah bunlar da geçer. Yine sabredeceğiz." dedi. Korkmaz her görüşmeye ‘Acaba görüşme konusunda bir sorun çıkar mı’ diye bir tedirginlikle geldiğini belirtti.

"EŞİM HIRSIZLIK YAPIP İÇERİ GİRSEYDİ ÇOK AĞLARDIM"

Eşlerinin yaptıkları konusunda bir endişelerinin olmadığından başlarının dik olduğunu dile getiren Leyla Korkmaz, "Suçsuz olduklarını bildiğimiz için anlımız ak. Eğer eşim hırsızlık yapıp içeri girseydi çok kötü olurdum, endişelenirdim, hep ağlardım ama eşimin bir suçu olmadığını bildiğimiz için Güney Kore’deki ailem de, biz de Aydın’daki eşimin ailesi de gayet çok iyiler. Bekliyoruz. İnşallah uzun sürmez, yakındır." diye konuştu.

"OĞLUMA HIRSIZLAR BABANI İÇERİ ATTI DİYEMİYORUM"

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden tutuklu Muhammed Kaya’nın eşi Fatma Kaya ise eşinin gözaltı için emniyete giderken ‘yaptıkları bir şey olmadığından’ erken döneceğini dediğini hatırlatarak, içerdeki tüm polislerin suçsuz yere yattığını dile getirdi. Fatma Kaya, "Sadece işini, görevini yaptıkları için öyleler." dedi.

Ziyarete küçük çocuğuyla gelen Fatma Kaya, asıl sıkıntısının ise eşinin durumunu çocuklarına anlatamaması konusunda yaşadığını kaydetti. Kaya, "Büyüklere bir şekilde laf anlatıyoruz ama çocuklara laf anlatmak çok zor oluyor. Oğlum hep babasını soruyor. Hep hırsızları yakalamaya gitti diyorum. Ama ona diyemiyorum, 'hırsızlar baban içeri attı' diye. İnşallah herkesin gözü açılır, özelikle vatanımız ve milletimiz adına bir şeyler düzene girer diye dua ediyoruz. Yakın zamanda çıkarlar diye sabırla bekliyoruz." şeklinde konuştu.











KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER