ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 18:05

Tutuklu komiserin annesi konuştu

Tutuklu komiserin annesi konuştu

Terör ve yolsuzluğu araştıran polislere yönelik operasyonda gözaltına alınıp tutuklanan komiser Erkan Palas’ın annesi Gülcan Palas, oğlunu cezaevinde ziyaret etti.


Terör ve yolsuzluğu araştıran polislere yönelik operasyonda gözaltına alınıp tutuklanan komiser Erkan Palas’ın annesi Gülcan Palas, oğlunu cezaevinde ziyaret etti. Tutuklu polislerinin morallerinin yerinde olduğunu söylen Palas, "Çok şükür çocuklarımız utanılacak şey yapmadı." dedi.

Tutuklu polisler için Silivri Cezaevi’nde bugün açık görüş günü idi. Cezaevine gelerek komiser Erkan Palas ile görüşen anne Palas, ziyaretlerinin çok iyi geçtiğini ve tutuklu polislerinin morallerinin yerinde olduğunu söyledi. Çocuklarıyla gurur duyduklarını ifade eden Palas, "Başımız dik anlımız ak. Onurluyuz gururluyuz. Çok şükür utanılacak şey yapmadılar. Allah’a sığınıyoruz. Allah’a havale ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Görüşme vesilesiyle cezaevine gelen komiser Erkan Palas’ın dedesi Serhat Demirhan da torununu iyi bulduklarını ve rahatının iyi olduğunu söyledi. Tutuklamadan dolayı üzgün olduklarını dile getiren Demirhan, "Erdoğan’ın bize affederseniz kazığıdır bu, bunu söylemek istiyoruz. Alnımız ak. Allah’ın izniyle hiçbir yamuk tarafımız yoktur." diye konuştu.

















KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER