ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 21:22

Türkiye geneli matematik yarışmasında Özel Ergin Koleji madalya kazandı

Türkiye geneli matematik yarışmasında Özel Ergin Koleji madalya kazandı


İstanbul Coşkun Kolejleri tarafından Türkiye geneli düzenlenen 'Coşmaya' adlı matematik yarışmasında Yozgat Özel Ergin Koleji 3 bronz madalya kazandı.

    Özel Ergin Koleji Müdürü Mehmet Özsoy, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde yapılan matematik yarışmasında öğrencilerinin dereceye girmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Özsoy, "Matematik sınavı, kolay, zor ve çok zor olmak üzere üç kategoride yapıldı. Sınav seçici sorulardan oluşmasına rağmen öğrencilerimiz bronz madalya almaya hak kazandı." dedi.

    Öğrencilerin böyle ulusal ve bölgesel sınavlara katılara tecrübe yaşadığını ifade eden Özsoy, "Bu tür sosyal ve bilimsel sınavları yakından takip ediyoruz. Öğrencilerimiz sınava iyi hazırlandı. SBS’nin kalkmasıyla değerlendirme kriteri açısından bu sınav önemliydi. Ayrıca öğrencilerimizin istedikleri liseyi seçmelerinde aldıkları bu başarılar büyük rol oynayacaktır. Bu vesile ile matematik sınavında bronz madalya kazanan İrem Sude Serin, Göktuğ Yaşar ve Sabiha Aksu isimli öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim." şeklinde konuştu.

    Madalya ve plaketlerini alan öğrenciler de çok mutlu olduklarını, bu başarının elde edilmesinde en büyük pay sahibinin öğretmenleri olduğunu belirtti.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER