ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ekim 2013 Çarşamba 11:17

Türk hackerlardan İsrail'e 'Hakan Fidan ve İstiklal Marş'lı tepki

Türk hackerlardan İsraile Hakan Fidan ve İstiklal Marşlı tepki


ABD merkezli Jewish Press isimli İsrail sitesinde Yori Yanover imzasıyla yayımlanan bir yazıda, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın tehdit edilmesi üzerine harekete geçen Türk siber korsanları Ayyıldız Tim, İsrail'e ait bazı siteleri çökertti. Sitelere Hakan Fidan'ın resmi konulurken, İstiklal Marşı da fona yerleştirildi.

İsrail'in Jewish Press sitesindeki bir yazıda yer alan "Bir sabah otomobilinde özel bir sürpriz görmeyi hak eden biri varsa, o Türk istihbarat şefi Fidan’dır." ibaresi üzerine, Türk bilgisayar korsanları İsrail sitelerine karşı siber saldırı başlattı.

Ayyıldız Tim'in, twitter ve facebook hesaplarında "Hepimiz MİT'iz, hepimiz Hakan Fidan'ız! Ey İsrail yedirmeyiz" denildikten sonra, hacklenen yedi İsrail sitesinin adresleri yayınlandı.

Hacklenen, "www.מתנאל.co.il, www.proof-h.org, www.copytaba.co.il, itamars.co.il, simchatolam.com, skylines.co.il, iqasem-hs.com, naztimber.com" sitelerinin açılış sayfasına, "Ey İsrail yedirmeyiz" başlığı altında MİT Başkanı Hakan Fidan'ın bir resmi yerleştirildi. "Vatanımıza, dinimize karşı kötü fikirlere sahip olan tüm ülkelere sanal savaş açılacaktır" ibaresinin de konulduğu Türk bayraklı sitede, İstiklal Marşı da çalıyor.

Hacklenen site bir süre sonra, Ayyıldız Tim isimli hacker grubunun facebook adresine yönlendiriliyor.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER