ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Kasım 2014 Perşembe 13:16

Teşekkür telefonları susmuyor

Teşekkür telefonları susmuyor

Evini şehit ailesine bağışlayan Dal: "Telefon açanların hepsi teşekkür ediyor, dua okuyorlar benim için. Hep büyük askerlerimiz telefon etti. Telefonum hiç susmuyor"


Fransa'da yaşayan ve Eskişehir'deki evini Diyarbakır'da silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Necdet Aydoğdu'nun ailesine bağışlayan sıva ustası Ali Dal, sürekli tebrik telefonları aldığını belirterek, "Telefon açanların hepsi teşekkür ediyor, dua okuyorlar benim için. Hep büyük askerlerimiz telefon etti. Telefonum hiç susmuyor" dedi.

Memleketi Afyonkarahisar'a gelen Dal, ailesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dal, çok mutlu ve duygulu olduğunu söyledi.

Sürekli tebrik telefonları aldığını dile getiren Dal, "Telefon açanların hepsi teşekkür ediyor, dua okuyorlar benim için. Hep büyük askerlerimiz telefon etti. Telefonum hiç susmuyor. Ordu ve Afyonkarahisar milletvekillerimiz de aradı. Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Onun sayesinde bu hallere geldik. O olmasa bizi sayan yoktu zaten Avrupa'da. 12 yıldır onun sayesinde güçlendik. Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

Çoban ise Afyonkarahisarlı bir hemşehrisi olarak Dal'ın davranışından büyük gurur ve mutluluk duyduğunu anlattı.

Dal ve ailesini bu karardan dolayı tebrik eden Çoban, şunları kaydetti:

"Böyle şeyler ailece paylaşılarak yapılır. Ailesi de buna destek olmuş, bu çok önemli. İkinci önemli konu, insanın tabii 10, 20 dairesi, gayrimenkulü olabilir, bunlardan birini bağışlayabilir ancak böylesine fazlaca mal varlığı olmadığı halde elindeki bu imkanı şehit ailemiz için harcamaktan çekinmeyen bir davranış, çok takdire şayandır. Dolayısıyla bu davranışından dolayı Ali Bey ve ailesini tekrar tekrar kutluyorum. Hiçbir şehidimiz olmasın, böyle bir şey bizleri gerçekten üzüyor ancak bu olay karşısında da bu tür davranışlar sergileyen hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız var. İnşallah hepimiz bu güzel davranışı örnek alırız."

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER