ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 00:33

TEM'de meyve ve sebzeler yola saçıldı

TEMde meyve ve sebzeler yola saçıldı

TEM'de TIR'ın çarptığı kamyondaki meyve ve sebzeler yola saçıldı


İstanbul-Ankara TEM Otoyolu'nun Sakarya kesiminde TIR'ın çarptığı meyve, sebze yüklü kamyon devrildi. Üç kişinin yaralandığı kazada, kamyondaki sebze ve meyveler yola saçıldı.

Kaza, TEM Otoyolu'nun Erenler ilçesi Alancuma mevkiinde meydana geldi. Mehmet Özçınar yönetimindeki 27 FG 937 plakalı TIR, önünde giden Cemal Can (55) idaresindeki 78 BJ 884 plakalı meyve ve sebze yüklü kamyona çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen kamyon bariyerlere çarparak sürüklendi. Kazada TIR şoförü Özçınar ile kamyonda bulunan Mehmet Çocuk (41) ve Hanifi Güzel (40) yaralandı. Kamyonun kasasında bulunan mandalina, üzüm ve muzlar ile sebzeler otoyola saçıldı.

Otoyol polisi ve sağlık ekiplerince araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Toyotasa Acil yardım Hastanesi ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kamyon şoförü Cemal Can, tesisten çıktıktan hemen sonra kazanın meydana geldiğini söyledi. Meyve ve sebzeleri Bursa'dan aldığını ve Karabük'e götürdüğünü anlatan Can; "Yeni tesisten çıktık. Bir vurdu. Bomba gibi. Ne olduğunu anlayamadık. Bize vurdu çevirdi. Arkadan vurdu bizi bu hale getirdi" dedi.

Araç çekiciyle kaldırılmadan önce kasada bulunan meyve ve sebzelerin bir bölümü toplandı. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönünde ulaşım yaklaşık 2 saat süreyle tek şeritten kontrollü olarak verildi. Otoyol trafik polisleri, kendileri için özel olarak tasarlanan ve yeni tahsis edilen araçları kaza yerinde kullandı. Sürücüler, araç üstündeki kayar yazı panosuyla uyarıldı.

Kamyon ve TIR'ın kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.



















KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER