ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Kasım 2014 Pazartesi 07:46

TEM Otoyolu’da bisküvi yüklü tır yandı

TEM Otoyoluda bisküvi yüklü tır yandı

TEM Otoyolu’nda seyir halindeki TIR’ın önce lastiği patladı sonra da yanmaya başladı.


TEM Otoyolu’nda seyir halindeki TIR’ın önce lastiği patladı sonra da yanmaya başladı. Bisküvi yüklü TIR’daki yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Araçta maddi hasar meydana gelirken yaralanma veya can kaybı olmadı.

Olay, TEM Otoyolu Hasdal mevkisinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Gayretli’nin kullandığı ve Edirne istikametine ilerleyen 70 FZ 151 plakalı TIR’ın dorsesinin sağ tekerleği patladı. Patlama sesini duyan şoför, TIR’ı emniyet şeridine çekerek araçtan indi. Lastiğin alev aldığını gören Gayretli, TIR’ın kupasını dorsesinden ayırarak daha ileriye çekti. Ahmet Gayretli daha sonra durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, lastiklerinden başlayarak yanan dorsedeki yangına müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında polis ekipleri de güvenlik önlemi aldı. Bisküvi yüklü olduğu öğrenilen TIR’da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Sürücü Ahmet Gayretli, seyir halindeyken aracın önce lastiğini patladığını sonrasında da yanmaya başladığını aktardı. Aracını sağa çektiğini ifade eden Gayretli daha sonra itfaiyeye haber verdiğini belirtti.





















KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER