ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Ocak 2014 Cumartesi 15:04

Telefon sipariş etti, gelen kutudan salatalık çıktı

Telefon sipariş etti, gelen kutudan salatalık çıktı

Bir internet sitesinden cep telefonu siparişi veren Yusuf Kurnaz'a gelen kutudan, oyuncak bir telefon ve küçük bir salatalık çıktı.


Olayın ardından polise başvuran Kurnaz, giden 900 lirasından çok kutunun içinden salatalık çıkmasına kızdığını söyledi. Sitede yazan telefonu aradığında ise ya yüzüne kapandığını ya da, 'Niye salatalık çıkmış? Biz domates gönderdik.' diye alay edildiğini aktardı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir otelde cankurtaran olarak çalışan Kurnaz, internette rastladığı bir siteden kampanyalı cep telefonu almak istedi. "Hemen Satın Al" butonunu tıklayan Kurnaz'ı, beş dakika geçmeden siteden bir kişi aradı ve kampanyalı telefon konusunda ikna etti. Yusuf Kurnaz da sipariş verdi.

Üç gün sonra bir kargo geldi. Açmadan önce 900 lira ödeyen Kurnaz, kutuda oyuncak bir telefon ve küçük bir salatalıkla karşılaştı. Gördüğüne inanamayan Kurnaz, kargo yetkilisinin de parasını geri vermemesi üzerine site ve kargo yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Giden parasından çok kutunun içinden çıkan salatalığa morali bozulan Kurnaz, "Hem dolandırıyorlar hem de kendilerince espri yapıyorlar." dedi. Başkalarının da dolandırılmaması için davacı olduğunu belirten Kurnaz, kutudan çıkan salatalığı yedi.


HABERİN VİDEOSUNU İZLEME İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER