ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Şubat 2013 Cumartesi 23:52

Tekirdağ'da fabrikada patlama

Tekirdağda fabrikada patlama

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir fabrikada patlama meydana geldi.


Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'den alınan bilgiye göre, Karıştıran yolu üzerindeki bir kimya fabrikasında, henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu. Patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı.

Polis fabrika çevresinde güvenlik önlemi alırken yaralılar, ambulanslarla Muratlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 KİŞİ YARALANDI

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, ''İlçemizdeki kimya fabrikasının tank bölümünde meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı. Söndürme çalışmaları devam ediyor'' dedi.

Hersanlıoğlu, yaptığı açıklamada, Muratlı'da faaliyet gösteren bir kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldiğini ardından yangın çıktığını söyledi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulansın sevk edildiğini kaydeden Hersanlıoğlu, ''İlçemizdeki kimya fabrikasının tank bölümünde meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı. Söndürme çalışmaları devam ediyor. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi'' diye konuştu.

Öte yandan, polis ekipleri Muratlı - Lüleburgaz karayolunun fabrikaya yakın bölümünü trafiğe kapattı.

Fabrikada, akşam vardiyasında 15 kişinin mesaide olduğu öğrenildi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Muratlı ilçesinde bir kimya fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, büyük ölçüde kontrol altına alındı.

Karıştıran yolu üzerindeki bir kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada yaralanan işçilerden Mustafa Çiçek Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Halit Zurnacı ile Murat Mehmet Ducan'ın ise Muratlı Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığı, itfaiye ekiplerinin çalışmasının devam ettiği bildirildi.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER