ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Nisan 2024 Cuma 10:59

Tekirdağ'da katliam! 4 ölü bir ağır yaralı...

Tekirdağda katliam! 4 ölü bir ağır yaralı...

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde dün gece alacak-verecek meselesi nedeniyle meydana geldiği ifade edilen silahlı saldırıda yaralanan Selçuk Beyret, tedavi gördüğü hastanede öldü. Beyret'in, hayatını kaybetmesiyle olaydaki ölü sayısı 3'e çıktı.


Alınan bilgiye göre, Turan Mahallesi'nde, park halindeki 59 UN 706 plakalı otomobile yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan ve Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Selçuk Beyret (16) tüm müdahalelere rağmen sabaha
karşı hayatını kaybetti.

Bu arada, olayda başına mermi isabet etmesi sonucu beyin ölümü gerçekleştiği bildirilen Vural Beyret'in (15) halen yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı yaşatılmaya çalışıldığı öğrenildi.

Alacak-verecek meselesi nedeniyle meydana gelen olayda pompalı tüfek ve tabanca ile ateş açtığı belirlenen Y.D. (22) ile G.D. (26) emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından Muratlı Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

OLAY

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Turan Mahallesi'ndeki olayda, park halindeki otomobilde bulunan 4 kişiye kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce, pompalı tüfek ve tabancayla ateş edilmiş, açılan ateş sonucu otomobildeki Bülent Beyret (35) ve Ersin Beyret (25) olay yerinde hayatını kaybederken, Selçuk Beyret (16) ile Vural Beyret (15) ise ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER