ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Mayıs 2014 Perşembe 13:33

Tayyip Erdoğan diktatör olacak, sen meydanlarda dolaşacaksın öyle mi?

Tayyip Erdoğan diktatör olacak, sen meydanlarda dolaşacaksın öyle mi?

Başbakan, karşısında oturan CHP Lideri'ne böyle seslendi..


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan, konuşmasına öncelikle Soma'daki maden kazasına ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan konuşmasında Türkiye'deki özgürlükler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son günlerin gündem konuları olan basın özgürlüğü konusunda açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, konuşma esnasında karşısında en ön sırada oturan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bakarak "bana diktatör diyenler şu an karşımda oturuyor" dedi.

Başbakan Erdoğan açıklamasında şöyle konuştu: "Bu ülkenin Başbakanı'na diktatör yakıştırması yapanlar var. Karşımda şuan oturuyorlar. Tayyip Erdoğan diktatör olacak sen meydanlarda dolaşacaksın öyle mi? Bu tür yakıştırmalarla milletin huzurunu bozamazsınız. Ağzınızdan çıkanı kulaklarınızın duyması lazım. Ne diyor başkan sivil cumhurbaşkanı diyor. Sen değil misin? Hadi aday ol. Ben de sivilim. Sayın Demirel, Sayın Sezer sivil değil miydi? Apoletli arıyorsanız o başka. Sivil milli iradeyi temsil edenleriz. Bundan da gocunmayacağız. Biz en son olarak Abdullah Gül seçildi ve 7 yıldır bu işi yürütüyor. Beğenirsin, beğenmezsin ama milletin seçtiğini beğenmek zorundasın"

Erdoğan'ın bu sözleri söylediği sırada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise gülerek dinlediği görüldü.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER