ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Aralık 2014 Perşembe 15:58

Tartıştığı komşu esnafı, bacağından vurdu

Tartıştığı komşu esnafı, bacağından vurdu

Bolu'da, esnaflık yapan S.T. tartıştığı 38 yaşındaki M.D.'yi bacağından yaraladı. Yaralanan M.D. tedavi altına alınırken, polis 3 kişiyi gözaltına aldı.


BOLU'da, esnaflık yapan S.T. tartıştığı 38 yaşındaki M.D.'yi bacağından yaraladı. Yaralanan M.D. tedavi altına alınırken, polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, saat 13.15 sıralarında Aşağısoku Mahallesi Sanayi Sitesi içerisinde meydana geldi. Doğalgaz tesisatı firması bulunan S.T. ve ağabeyi İ.T. ile yanlarında bulunan E.K. Sanayi Sitesi'nde plastik doğrama atölyesi bulunan M.D.'nin yanına gittiler. Bir büfenin önünde bilinmeyen bir nedenle tartışan esnaftan S.T., iddiaya göre üzerinde bulunan tabancasını çıkartarak M.D.'nin bacağına 3 el ateş etti. Yaralanan M.D. bulunduğu yere yığılıp kalırken, S.T. ile İ.T. otomobile binerek kaçtı. E.K. ise koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Polis ekipleri, E.K.'yı yaşanan kovalamacanın ardından D-100 Karayolu kenarında, otomobille kaçan iki kardeşi de  kent merkezinde yakaladı.  S.T., İ.T. ve E.K. ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bacağından yaralanan M.D. ise kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 







KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER