ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Ekim 2014 Pazar 11:40

Taksim’de, herkesin ortasında...

Taksimde, herkesin ortasında...

Yankesicilik anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, zanlı kısa süreli kovalamacanın ardından güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı.


Taksim Gezi Parkındaki bir kafeteryaya gelen yankesici, masada oturan 2 kişinin önündeki telefonu herkesin gözü önünde çalarak kaçtı. 

Olay, geçtiğimiz Ağustos ayı saat 16.00 sıralarında Taksim Gezi Parkı’ndaki bir kafeteryada meydana geldi. İddiaya göre, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Muhsin K, Gezi Parkı’ndaki kafeteryaya geldi. Burada bir süre gezinen zanlı, kafeteryadaki bir masayı gözüne kestirerek oradan uzaklaştı. Bir süre sonra tekrar kafeteryaya gelen zanlı, 2 kişinin oturduğu masadaki telefonu herkesin gözü önüne çalarak kaçmaya başladı. Olayın ardından telefonunu çaldıran vatandaş, zanlının peşinden koşmaya başladı. Daha sonra parkta bulunan güven timleri devreye girdi. Kafeterya çalışanlarının da katıldığı kovalamacada zanlı, kısa süre sonra güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yankesicilik anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Muhsin K, ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

(İHA)










KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER