ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ekim 2014 Cuma 18:51

Takla atan otomobil su kanalına uçtu

Takla atan otomobil su kanalına uçtu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Kaza, Ereğli Zonguldak kara yolu Tepepark mevkiinde meydana geldi. Ereğli'den Zonguldak istikametine giden 67 EA 691 plakalı hususi otomobil sürücüsü Şenol Fidan (28), yağışlı havada girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atmaya başladı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobil su kanalına düşerek durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler ve vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Olay yerine çağırılan sağlık ve itfaiye ekipleri, kazada yaralanan sürücü Şenol Fidan ile birlikte araçta bulunan eşi Funda (23) ve 1 yaşındaki çocukları Eymen'i araçtan çıkardıktan sonra ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde polis geniş çaplı arama yaptı. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırılırken, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Diğer yandan, kaza yerine gelen yakınları, yaralıların durumu hakkında polislerden bilgi almaya çalıştı. Araç içini ve çevresini kontrol eden yaralı yakınları, daha sonra hastaneye gitti. Polis ve jandarma kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.










KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER