ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 11:11

Suriye vatandaşı 20 gündür kayıp

Suriye vatandaşı 20 gündür kayıp


Suriye’nin Halep şehrinden 5 ay önce ağabeyleriyle birlikte Gaziantep’in İslahiye ilçesine yerleşen akli dengesi bozuk Cemil Hasan kayboldu.

Küçük yaşta anne ve babasını kaybeden Cemil Hasan, ağabeyleriyle birlikte Suriye’nin Halep kentinde yaşıyordu. Yaklaşık 5 ay önce de bombardıman sonucu yaşadıkları bölge yerle bir oldu. Bunun üzerine Gaziantep’in İslâhiye ilçesine yerleşmeye karar veren Hasan ailesi, burada bir ev tuttu. Ancak yaklaşık 20 gün önce evden çıkan Cemil Hasan’dan bir daha haber alınamadı.

Polis ve jandarmaya haber veren ağabeyi Ethem Hasan her yerde kardeşini aramaya başladı. Henüz bir sonuç alınamadığını kaydeden Hasan, “Kardeşim 35 yaşında, ancak geçirdiği rahatsızlıklar sonucu 16 yaşından sonra akli dengesini kaybetti. Türkçe, Kürtçe ve Arapça kelimeleri çok az konuşabiliyor. Evi de bulamayacağını düşünüyoruz. Sağlıklı bir iletişim kuramıyor. Görenlerin İslâhiye’de ilgili birimlere kardeşimi teslim etmelerini rica ediyoruz. Ya da 0537 994 27 66 nolu cep telefonumdan da bana ulaşabilirler.” dedi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER