ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Haziran 2014 Çarşamba 08:53

Soma için toplanan paraları böyle çaldılar!

Soma için toplanan paraları böyle çaldılar!

Olay, bir hafta önce Ataşehir'de bulunan bir fatura ödeme merkezinde meydana geldi. O anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Olay, bir hafta önce Ataşehir'de bulunan bir fatura ödeme merkezinde meydana geldi.

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine gönderilmek için para toplanan yardım kutusunu çalan 2 kadın, iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı.

Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, 2 kadın fatura ödeme merkezine giriyor. Kadınlardan biri, su faturası borcunun fazla olduğu bahanesiyle veznede bulunan görevliyi oyalamaya başlıyor.

Diğer kadın ise bağış kutusuna doğru yöneliyor. Bu sırada iş yerine 2 müşteri giriyor. Bir yandan şüpheli kadına bilgi veren görevli, bir yandan da diğer müşterilerin işlemleriyle ilgileniyor.

Bu anı fırsat bilen kadınlardan biri de, yardım kutusunu eline alıyor. Oldukça soğukkanlı görünen 2 şüpheli, daha sonra içi para bulunan yardım kutusuyla birlikte ödeme noktasından ayrılıyor.  

PEKİ BU KADINLAR NEREDE?

Yardım kutusunun yerinde olmadığını fark eden çalışan, güvenlik kamerası kaydına baktıktan sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelerek kayıtları inceleyen polis, yardım kutusunu çalarak kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER