ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Aralık 2014 Perşembe 14:28

Sokakta otomobilden açılan ateşle yaralanan genç hastanede öldü

Sokakta otomobilden açılan ateşle yaralanan genç hastanede öldü

Gaziantep’te sokakta kimliği belirsiz kişilerin otomobilden açtığı ateşle ağır yaralanan 16 yaşındaki Mustafa Yavuz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.


Gaziantep’te sokakta kimliği belirsiz kişilerin otomobilden açtığı ateşle ağır yaralanan 16 yaşındaki Mustafa Yavuz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Saat ticareti yapan babasının işyerinde çalışan Mustafa Yavuz dün gece 2 arkadaşı ile birlikte Eyüp Sultan Mahallesi'ndeki evine dönerken, sokakta saatini düşürdü. Mustafa Yavuz, bunun üzerine yanındaki arkadaşları ile karanlık sokakta saati aramaya başladı. Sokakta bulunan kimliği belirsiz 2 kişi de Yavuz ve arkadaşlarına, telefon ışığı tutarak yardımcı olmak istedi. 

Bu sırada sokaktan geçen ve plakası alınamayan otomobilden tabancayla birkaç el ateş edildi. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Mustafa Yavuz, çağrılan ambulansla  Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yavuz, doktorların tüm çabasına karşın bu sabah yaşamını yitirdi.

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Yavuz’un cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Olayın ardından polis, yaşamını yitiren Mustafa Yavuz'un arkadaşlarının ifadesine başvururken, gece sokakta bulunan ve telefon ışığı ile onların saat aramasına yardımcı olan 2 kişiye ulaşmaya çalışıyor. 

Polis, tabancayla Yavuz'un ölümüne yol açan ve sokaktaki bir işyerine de hasar verdikten sonra plakası alınamayan otomobille kaçan şüphelilerin bulunmasına yönelik çalışma başlattı. Saldırının hedefinin ölen Mustafa Yavuz'un ve yanındaki arkadaşlarının değil, onların yanına gelen diğer 2 kişi olduğu sanılıyor.












KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER