ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2014 Cuma 16:00

Sivas'ta minibüs devrildi: 20 yaralı

Sivasta minibüs devrildi: 20 yaralı

Gürün ilçesi yakınlarında, yakınlarının cenaze törenine gitmek için yola çıkanları taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.


Gürün ilçesi yakınlarında, yakınlarının cenaze törenine gitmek için yola çıkanları taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.

Orhan Orhan yönetimindeki 34 LHK 23 plakalı minibüs, Kayseri-Malatya karayolunun 140. kilometresinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Sürücü Orhan ile araçta bulunan Güler Cücü, Işıl Nilay Cücü, Serap Orhan, Fatoş Turhan, Ayşe Turhan, Ali Turhan, Azra Turhan, Ahmet Turhan, Fatma Turhan, Abdullah Turhan, Aysel Turhan, Ayşe Kamacı, Neziha Deliktaş, Döne Solmaz, Erdal Solmaz, Fadime Şimşek, Yılmaz Şimşek, Orhan Şimşek ile 1 yaşındaki Eray Cücü yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Gürün Devlet Hastanesi ile Sivas'taki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Ali Turhan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Minibüstekilerin, İstanbul'dan bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için 2 araçla Malatya'ya gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Cenazeye giden diğer minibüste bulunan Aydın Orhan, AA muhabirine, önlerinde seyreden aracın yağmur ve mıcır nedeniyle kayarak şarampole devrildiğini söyledi.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER