ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 17:57

"Silifke OSB’nin geleceği parlak"

"Silifke OSBnin geleceği parlak"


Mersin’in Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, organize sanayi bölgesinde 21 firmanın üretim yaptığını, 13 işletmenin inşaatının sürdüğünü, 9 firmanın da proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Kaymakam Fatih Damatlar başkanlığında toplandı. Burada konuşan Kaymakam Damatlar, Silifke’nin sanayi geleceğinin oldukça parlak olduğunu belirterek, yatırımlar ve sağlanan istihdamı buna örnek gösterdi.

OSB'nin yıllardan beri üzerinde çalışılan, fakat netice almada bazı zorluklar yaşandığını dile getiren Damatlar, "Her şeye rağmen gelinen noktadan memnunuz. Şuandaki başarı yarın için bir ışık bir rehber olacaktır. Bölgemizin elektrik, su, kanalizasyon, yol, haberleşme gibi konularda bütün alt yapıları tamamlanarak değerli yatırımcıların hizmetine sunulmuştur. Bölgemizde bulunan firmalarda yaklaşık 400 kişi istihdam ediliyor. Şu anda elimizde sadece 4 parselimiz bulunuyor ve bu parsellerinde satışı için gerekli görüşmeler yapıldı. Konya, Karaman, Mut'un denize çıktığı bir bölgedir burası.” dedi.

Silifke Spor Kompleksi’nde yapılan toplantıya; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vedat Güngör, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, İl Özel İdaresi Hukuk Müşaviri Bilgen Delay, Silifke Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Ali Doğan ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER