ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Aralık 2014 Pazar 16:57

Silahla soyguna geldi, korkup kaçtı

Silahla soyguna geldi, korkup kaçtı

Mersin’de silahlı ve maskeli bir şahsın, bir alış veriş merkezinde gerçekleştirmeye çalıştığı soygun, başarısızlıkla sonuçlandı.


Mersin’de silahlı ve maskeli bir şahsın, bir alış veriş merkezinde gerçekleştirmeye çalıştığı soygun, başarısızlıkla sonuçlandı. Soygun teşebbüsü güvenlik kameralarınca da kaydedilirken, silahlı şahıs kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, Bahçe Mahallesi Burhan Felek Caddesi üzerindeki markette meydana geldi. Silahlı ve maskeli bir kişi, akşam saatlerinde içeride müşteriler olduğu sırada markete girerek kasaya doğru ilerledi. Silahlı şahsı karşısında gören kasiyer Semiha Ceylan, korkudan çığlık atarak masanın altına girdi. Kasiyerin çığlıklarına koşan market müşterileri kasaya doğru geldiklerinde silahlı soyguncuyla karşı karşıya geldi. Vatandaşları karşısında görünce panikleyen soyguncu girdiği kapıdan koşar adım çıkarak kaçtı. Çevredeki vatandaşlar tarafından kovalanan soyguncu, gecenin karanlığından faydalanarak ara sokaklarda izini kaybettirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden zanlının eşkalini belirleyen polis, yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, görgü tanıklarından Mert Alan, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay anında hemen marketin yanında bulunduğunu belirterek, "Çığlık sesleri geldi. İçerideki bayan dışarıya çıktı. Uzun boylu, silahlı bir kişi koşuyordu. Ben de arkadaşımla arkasından koştum. Biri çelme taktı ama durduramadı. Çok hızlı koşuyordu, yetişemedik" dedi.



SOYGUN GİRİŞİMİ KAMERADA

Bu arada markette yaşanan soygun girişimi güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Kamera görüntülerine göre, yüzünü kırmızı bir atkı ile kapatan silahlı soyguncu markete girerek kasaya doğru ilerliyor. Silahlı soyguncuyu karşısında gören kasiyer kız, korkudan çığlıklara atıp masanın altına giriyor. Kasiyerin çığlıkları üzerine içerideki müşteriler kasaya doğru gelince, silahlı soyguncu panikleyerek kaçmaya başlıyor. Aynı anda korkudan ne yapacağını bilmeyen kasiyer kız da mağazadan çıkarak panik halinde kaçıyor.









KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER