ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Kasım 2014 Pazar 09:59

Sığınma evinde şüpheli Yangın

Sığınma evinde şüpheli Yangın

Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir sığınma evinde gece yarısı yangın çıktı.


Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir sığınma evinde gece yarısı yangın çıktı. Kundaklama ihtimalinin de değerlendirildiği olayda, dumandan etkilenen hamile bir kadın hastaneye kaldırıldı. Polis, olaydan sonra sığınma evinden ayrıldığı öğrenilen üç kadını aramaya başladı.

Olay, gece saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’ın Efeler ilçesinde, devlet koruması altına alınan kadınlar ve nöbetçi görevlinin kaldığı sığınma evinden aniden dumanlar yükselmeye başladı. Bina hemen boşaltılırken, durum itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Alevler kısa sürede söndürülürken, dumandan etkilenen bir kadın da hastaneye kaldırıldı. Hamile olduğu öğrenilen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangının çıktığı binada önemli ölçüde hasar oluşurken, kadın sığınmacılar da başka bir meskene sevk edildi.

Yangının kundaklama sonucu çıktığı iddia edilirken, polis ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme yaptı. Yangından sonra evden ayrıldığı öğrenilen ve koruma altında oldukları için isimleri gizli tutulan 3 kadınsa aranmaya başladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.










KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER