ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 14:46

Seydişehir Belediyesi araç filosuna yeni araç kazandırdı

Seydişehir Belediyesi araç filosuna yeni araç kazandırdı


Seydişehir Belediyesi filosuna bir yeni araç daha ekledi. Alınan 4,5 metreküplük hidrostatik vakumlu yol süpürme aracıyla park, kaldırım, meydan ve cadde ile dar sokaklar toz kaldırmadan temizlenecek.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, göreve geldikleri günden itibaren Seydişehir Belediyesi makine ve araç filosunu yüzde 75 oranında yenilediklerini belirtti. Temiz ve yaşanabilir bir Seydişehir oluşturmanın her zaman öncelikleri arasında olduğunu kaydeden Başkan Çat, "Belediye envanterinde bulunmayan iş makinelerinden bir tanesini daha bünyemize kazandırmak bizim için mutluluk kaynağı. Bugüne kadar çevre temizliği konusunda gösterdiğimiz hassasiyet çerçevesinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçemize yeni bir sokak süpürme aracı kazandırdık." dedi.

Alınan aracın çevre temizliğine büyük katkı sağlanacağını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, “Belediye bünyesine kazandırdığımız, fonksiyonellik açısından mükemmel olarak nitelendirilebilen bu aracın ilçemizin temizliğine önemli faydalar sağlayacağı muhakkak. Hemşehrilerimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun" temennisinde bulundu.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER