ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 12:00

Şereflikoçhisar Fen Lisesi için ilk adım atıldı


Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ’un Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Faik Yavuz ile yapmış olduğu görüşme neticesinde Şereflikoçhisar Fen Lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdunun yapılması için ilk adım atıldı.

TOBB'un başlattığı proje kapsamında Şereflikoçhisar’a fen lisesinin kazandırılması için TOBB Başkan Yardımcısı Faik Yavuz öncülüğünde ilk adımlar atıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü’nün Şereflikoçhisar Belediyesi'nden talebi üzerine 3194 sayılı imar kanununun ilgili maddelerinde düzenlemeler yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Hakverdi Altuğ, TOBB tarafından ilçemize kazandırılması planlanan fen lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdu için yer tespitinin yapıldığını belirterek, okulun ve yurdun yapılacağı alan için 2 farklı yerin TOBB'a önerildiğini ifade etti.

Başkan Altuğ, "Şereflikoçhisarımız adına güzel şeyler olmaya devam ediyor. Dün Turgut Özal Üniversitesi tarafından yapılacak olan imam hatip lisesi ortaokulunun ilk kazmasını toprağa vurduk. Bugün inşallah Şereflikoçhisar Fen Lisesi için ilk adımı atıyoruz." dedi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER