ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Nisan 2013 Salı 17:43

Semt pazarlarının taşınması kabul edildi

Semt pazarlarının taşınması kabul edildi


Manavgat Belediye Meclisi, semt pazarlarının bakım, tamir ve tadilatlarında pazar yerinin başka bir yere geçici olarak taşınmasını oy birliğiyle kabul etti.

Manavgat Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Sözen başkanlığında toplandı. Toplantıda, semt pazarlarının bakım, tamir ve tadilatlarında pazar yerinin başka bir yere geçici olarak taşınmasına, CHP'li ve AK Parti'li belediye meclisi üyeleri oy birliğiyle kabul etti. Oylama öncesi geçici de olsa pazartesi ve perşembe pazarlarının yerlerinde oynama yapılmaması gerektiğini belirten MHP Grup Sözcüsü Haydar Ünal, oylamada, MHP grubu semt pazarlarında bakım, tamir tadilatla geçici olarak kapanacak pazar yerlerinin alternatiflerinin belirlenmesi için encümene yetki verilmesine çekimser oyu kullandı.

Belediye Başkanı Sözen, semt pazarları tadilat ve yenileme çalışmalarında geçici taşınma ile ilgili şu bilgiyi verdi: "Semt pazarlarının bakım, tamir ve tadilat çalışmalarında pazar yerleri en fazla 2 ay başka bir yere taşınacak. Gerekli bakım ve tadilatlar yapılınca pazar yine eski yerine gelecek. Bunda kuşku duyulacak bir durum yok. Hepimizi birbirimize güven duymak zorundayız." 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER