ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Ekim 2014 Çarşamba 12:27

Semanur'dan kötü haber geldi

Semanurdan kötü haber geldi

Pazarda nereden geldiği belli olmayan bir kurşun başına isabet etmiş ve ağır yaralan Semanur Culum'un beyin ölümü gerçekleşti.


 

Esenler'deki bir semt pazarında başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan 9 yaşındaki Semanur Culum'un kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Semanur Culum'un dayısı İsmail Culum, "Semannur ölmedi. Son dakikaya kadar umudumuzu sürdürüyoruz. Öldü kelimesini söylemeye dilim varmıyor" dedi.

9 yaşındaki Semanur'un başına kurşun isabet etti

BAYRAMLIK ALMAYA GİTTİĞİNDE BAŞINA KURŞUN İSABET ETMİŞTİ

İlkokul 3'uncu sınıf öğrencisi Semanur Culum, geçtiğimiz Perşembe günü teyzesiyle birlikte bayramlık almaya semt pazarına gitmişti. Semanur Culum'un pazarda nereden geldiği belli olmayan bir kurşun başına isabet etmiş ve ağır yaralanmıştı. Yakınları tarafından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Semanur Culum buruda yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. 6 gündür yoğun bakımda tedavi gören Semanur Culum'un beyin ölümü gerçekleşti. Şu an ise makine bağlı olarak yaşıyor.

DAYISI "BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ"

Semanur Culum'un hastanede bekleyen dayısı İsmail Culum beyin dışındaki diğer yaşam fonksiyonlarının çalıştığını belirterek, "Semanur'un beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı olarak yaşıyor. Doktorların dediğine göre beklemeye alınmış. Çocuğun ne olacağı belli değil ama Allah'tan ümit kesilmez. Semanur ölmedi. Basında öldü diye çıktı. Ancak biz buna çok üzüldük. Basından doğru haber yapmalarını rica ediyorum. Semanur hala canlı ve kalbi atıyor. Sadece beyin ölümü gerçekleşti. Doktorlar beyin ölümü gerçekleşti diyorlar ama makineye bağlı olarak hala yaşıyor. Şuan bekliyoruz. Sonuna kadar bekleyeceğiz.'' dedi.

Ailenin perişan durumda olduğunu söyleyen İsmail Culum, "Annesi baygın halde evde yatıyor. Annesinin durumu da iyi değil, babası da hastanede bekliyor. İkisinin durumu iyi değil ve çok üzgünler. Yaşama şansı yüzde 1'de olsa bekleyeceğiz ve yaşamasın için dua edeceğiz. Çünkü daha çok küçük 9 yaşında hayatının baharında çok neşeli bir çocuktu. Bizim dilimiz varmıyor o kelimeyi söylemeye. Gerekirse bir yıl bekleyeceğiz. Sonuna kadar yaşaması için mücadele edeceğiz.'' dedi.

AİLE ORGAN BAĞIŞI DÜŞÜNMÜYOR

Emniyetin olayla ilgili çalışmaya devam ettiğini belinten İsmail Culum, "İnşallah bu olay çözülür. Türk polisine güveniyoruz. Bu magandanın bulunup gerekli cezaya çarptırılmasını istiyoruz. Kendisi duyursa gelsin vicdanı sızlıyorsa gelip teslim olsun cezasına katlansın" şeklinde konuştu, İsmail Culum, Semanur için sonuna kadar bekleyeceklerini ve organ bağışının söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER