ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Aralık 2014 Cuma 11:36

Şehit ailelerine ücretsiz kebap

Şehit ailelerine ücretsiz kebap

Mert Dölcü kebap ve pide salonunun girişine, üzerinde 'Şehit ailelerine müessesemizde tüm hizmetler ücretsizdir' diye yazdı.


İzmir'de kebapçıların yoğun olduğu Karabağlar'ın Bahçelievler Semti'nde 20 gün önce işyeri açan 24 yaşındaki Mert Dölcü kebap ve pide salonunun girişine, üzerinde 'Şehit ailelerine müessesemizde tüm hizmetler ücretsizdir' diye yazdı. İşyerine sadece 8 şehit ailesi giderken, müşterilerin çoğu pankartı görüp bu anlayışa destek vermek için işyerini tercih ettiklerini söyledi.

İzmir'de yeni işyerinin girişine astığı 'Şehit ailelerine müessesemizde tüm hizmetler ücretsizdir' pankartı ile şehit ailelerinden çok diğer müşterilerin tercih sebebi olan Mert Dölcü, "Bunu reklam için yaptığımı düşünenler oldu ama bir ay sonra pankartı kaldıracağım. Bu işyeri açık olduğu sürece şehit aileleri her hizmeti ücretsiz alacak. Onlar bu ülke için en değerli varlıklarını, evlatlarını kaybettiler. Canlarını, kanlarını bu ülke için feda eden şehitlerin aileleri bizim başımızın tacıdır. Benim verdiğim bu hizmetin, gösterdiğim anlayışın onların yaptıkları yanında lafı bile edilmez. Onlar bizim hep gönüllerimizde. Aileleri bize en büyük emanet" dedi.

"ÜCRETSİZ KEBABA DEĞİL DESTEĞE GELDİK"

Merve Dumlupınar adlı müşteri, şehit ailesi olmadıklarını, pankartı görünce sürekli gittikleri kebapçıdan vazgeçip ailece bu salona girdiğini belirterek, "Şehit ailelerine ömrümüzün sonuna kadar borçluyuz. Biz de ailece destek olmak, bu samimi anlayışa destek vermek için her zaman gittiğimiz yeri değil, burayı tercih ettik. Bu hassasiyetlerin gösterilmesi, bu anlayışın sürüyor olması bizi çok sevindirdi" dedi.








KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER