ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2013 Pazartesi 12:24

Sarıgül'den CHP'ye katılım sonrası ilk açıklama

Sarıgülden CHPye katılım sonrası ilk açıklama

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül CHP'ye dönüş sonrası ilk açıklamasını yaptı.


Dün 44 oyla CHP'ye üyelik hakkını tekrar geri kazanan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül açıklamalarda bulundu.

İşte Sarıgül'ün açıklamalarından satır başları:

'EL ELE OMUZ OMUZA OLMA GÜNÜDÜR'

Bugün Türkiye Cumhuriyet’i için çok güzel bir gün. Yıllar sonra baba ocağına geri dönüyorum. Bu karar için Sayın Kılıçdaroğlu’na, PM meclisi üyesi arkadaşlarıma, halkıma çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızla huzurluyuz. Bu karar hakkın teslimidir, son derece gururluyuz. Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamalar TDH’deki arkadaşlarımı çok derece mutlu etmiştir. Alınan bu karar haktan yana hukuktan yana bir karardır. El ele omuz omuza olma kararıdır.

'BİSMİLLAH DİYEREK YOLA BAŞLADIK'

Birlikten sevgiyle geleceğe yol almanın ‘Bismillah’ diyerek başlanmasıdır. CHP'nin İstanbul’da başlayacak iktidar yolculuğunda bugün yepyeni bir sayfa açılmıştır. Bütün enerjilerimizi, tecrübelerimizi ortaya koyma zamanı gelmiştir. Bugün kendimi her zamankinden çok daha güçlü hissediyorum. Geride kalan yıllar için kimseye kırgınlığım söz konusu değildir.Gün birlik günüdür.

'TEK DÜŞÜNCEMİZ İKTİDARA GELMEK'

Artık hedefe odaklanmalıyız, geleceği konuşmalıyız. Tek düşüncemiz iktidara gelmek olmalıdır. İlk hedef yerel seçimlerdir. Gecemizi gündüzümüze katacağız, sıkmadığımız el kalmayacak. Düşüncelerimizi iktidara getirmek için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız.

Tehlike yanımızdan geçerken hiçbirimiz seyirci kalamadık. CHP aldığı bu kararla yerel yönetimlerde iktidara gelmenin yolunu açmıştır. Ötekisi olmayan herkesin sevgiyle yaklaştığı yeni bir dönemi beraber başlatacağız. Huzurunuzda bir kez daha CHP Genel Başkanına, PM üyelerine, değerli arkadaşlarıma, yurttaşlarıma, özellikle Adnan Keskin’e çok teşekkür ediyorum. AK Parti’ye, MHP’ye, BDP’ye oy veren bütün yurttaşlarımızı kucaklamak için yola çıkıyoruz. hayırlı uğurlu olsun.

9 Kasım TDH için önemli bir gündür. 9 Kasım saat 10.30’da CHP Genel Merkezi'ne baba ocağına dönüyorum, bütün arkadaşlarımı kucaklamak üzere orada olacağım. Üyelik kartımı Sayın Kılıçdaroğlu’undan alacağım. 9 Kasım’da CHP Genel Merkezi önünde buluşmak üzere.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER