ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ağustos 2013 Cumartesi 23:17

Sarıgül'den adaylık açıklaması

Sarıgülden adaylık açıklaması

Mustafa Sarıgül, CHP'den aday olup olmayacağına yönelik sorulara yanıt verdi


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yılan hikayesine dönen, CHP'ye katılıp katılmayacağı ile ilgili açıklamaya yalanlama geldi. 

Erzincan Bayram Şenlikleri’nde değerlendirmelerde bulunan Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Refahiye Çukurçimen Köyü Haydardede Cemevi açılışında ‘Artık nazlanmak yok, 1 Eylül’de Cumhuriyet Halk Partisi saflarında yerimi alacağım. Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek törende CHP’li olacağım’ diye konuştuğu iddia edilmişti..

İDDİAYI YALANLADI

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 1 Eylül'de CHP'ye geçeceği yolunda internette yeralan haberleri yalanladı.

Mustafa Sarıgül, şenliğe katılan vatandaşların CHP'ye katılması yönünde tezahürat yaptığını anımsattı. Sarıgül, şunları söyledi: "Ben de 'Bugüne kadar bölen parçalayan olmadım.

Yarın da olmayacağım. Değişim hareketinin amacı birleştirmek, bütünleştirmektir. Anap'lı, BDP'li, AK Partilinin oyunu da bekliyorum. Dün aldım, yarın da bekliyorum' dedim. Yurttaşlarım beni nerede hangi görevde görmek isterse ben orada olurum. Kesinlikle tarih vermedim. Böyle bir konuşmamız olmadı. Annemin adına yaptırmış olduğum camiyi açmaya geldim. Herhangi bir siyasi konuşma yapmak istemedim. Parti adı bile geçmedi."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER