ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ekim 2014 Salı 14:19

Şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü aranıyor

Şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü aranıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde elektrik direğine çarpan otomobil yaklaşık 10 metreden şarampole yuvarlandı.


 Sabah işe gidenlerin fark ettiği otomobilde arama yapan polis ve itfaiye ekipleri araçta kimsenin olmadığını belirledi. Polis araç sürücüsüne ulaşmaya çalışıyor.

Kaza Kestaneci mahallesi Radar mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Kestaneci mahallesinde yaşayan ve sabah ile gitmek için evlerinden çıkan mahalle halkı, çalılıkların arasında ters dönmüş 34 BB 6161 plakalı otomobili görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen trafik ve karakol ekipleri aracın yanına inerek inceleme yapmaya çalıştı. Otomobilin kapıları çalılardan açılmayınca itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede kaza yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde ve çevresinde yaptıkları incelemede sürücünün izine rastlayamadı. Mahalle halkından bir kişi, gece saat 04.00 sularında elektriklerinin kesildiğini söyledi.

KAZALARIN SEBEBİ ALKOL VE DARALAN YOL

Kestaneci mahallesi muhtarı Ahmet Özer, bölgedeki kazaların en büyük sebebinin daralan yol, viraj ve alkol olduğunu söyledi. Özer konuşmasında "Özellikle yukarıya çıkan şahıslar alkol muhabbeti için çıkıyor. Aşağıya inerken de aşırı alkollü vaziyette geliyor. Burada ki bu yolun daralması sebebiyle de bu kazalar genellikle burada oluyor. Belediyeye bir kaç kez iletmemize rağmen bu yolu da genişletemedik. Belediyenin en kısa zamanda bu yolu yapması gerekiyor" dedi.

'AYAĞIYLA KOPAN TELDE ELEKTRİK KONTROLÜ YAPTI'

Aracı ile kapalı yolda bekleyen ancak geçmek için polislerden yol isteyen bir vatandaş ise ayağıyla elektrik telinde akım kontrolü yaptı. Elektrik telinde akım olmadığını söyleyen vatandaşın "Burada bir şey yok. Yandan geçip gideyim. Yolu siz kapatıyorsunuz" demesi üzerine polis tarafında beklemesi söylendi.

Kopan elektrik telleri nedeniyle yol trafiğe kapatılırken, sabah çocuklarını okula götüren aileler ise kaza yerinden yürüyerek geçti. Aracın kurtarma çalışmasının tamamlanmasının ardından yol trafiğe yeniden açıldı. Zarar gören elektrik telleri ve elektrik direği ise enerji kurumu görevlileri tarafından onarıldı.

Vinç ile kaza yerinden çıkarılan otomobilde yapılan incelemede yırtılan fotoğraflar ve mektup bulundu. Polis kazayla ilgili tahkikat başlatırken, şirket aracı olduğu öğrenilen ve kazadan sonra kayıplara karışan otomobil sürücüsünün aranmasına başlandı.










KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER