ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 15:11

Şarampole yuvarlanan araçtan sağ çıktılar

Şarampole yuvarlanan araçtan sağ çıktılar


Pendik’te duraktan yeni çıkan ve yavaş giden minibüse arkadan gelen lüks otomobil çarptı. Şarampole yuvarlanan her iki aracın sürücüsü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza Yenişehir Mahallesi Dedepaşa Bulvarı’nda meydana geldi. İddialara göre Sultanbeyli- Dudullu arasında çalışan Turgut Ertürk yönetimindeki 34 TMB 67 plakalı yolcu minibüsü, duraktan çıktıktan sonra Sultanbeyli istikametine doğru ilerlemeye başladı. Bu sırada aynı istikamette seyreden Cemre Özyurtlar’ın kullandığı 34 AAL 21 plakalı lüks otomobil minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta kontrolden çıktı. Şarampole yuvarlanan araçlar yoldan yaklaşık 20 metre aşağı uçtu. Kazaya fark eden diğer sürücüler hemen yardıma koştu. Olay yerine ambulans çağırıldı. Kazada hafif yaralanan minibüs sürücüsü olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Pendik’deki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Lüks otomobilin kullanıcısı ise olay yerindeki ambulansta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Görgü tanıkları, minibüsün yavaş geldiğini otomobilin ise süratli seyrettiğini anlattı. Otomobilin arkadan minibüse çarptığını söyleyen görgü tanıkları bu sırada araçların kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandığını ifade etti.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER