ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 12:23

Saldırının izleri gündüz ortaya çıktı

Saldırının izleri gündüz ortaya çıktı

Nişantaşı'nda dün akşam otomatik silahlarla bir apartmanın önünde gerçekleşen saldırının izleri gündüz ortaya çıktı.


Nişantaşı'nda dün akşam otomatik silahlarla bir apartmanın önünde gerçekleşen saldırının izleri gündüz ortaya çıktı. Vali Konağı Caddesi’nde üç apartmanda çok sayıda kurşun izi tespit edildi. Olayın şokunu üzerinden atamayan Nişantaşı sakinleri, çok endişelendiklerini dile getirdi.

Olay dün akşam 21.30 sıralarında Vali Konağı Caddesi 157 numaralı apartmanın önünde gerçekleşti. İddialara göre suç örgütü lideri olduğu ileri sürülen Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, caddede yürürken silahlı saldırıya uğramış kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişti. Uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının boyutu ise gündüz ortaya çıktı. 153, 157, 154 numaralı apartmanların giriş katında neredeyse kurşun isabet etmeyen cam kalmadı. Sadece camlar değil apartmanın önündeki duvarlara bile kurşun isabet ettiği gözlendi.

Olayın görgü tanıkları ve olay yerine yakın ikamet eden vatandaşlar, dün akşam yaşanan dehşeti anlattı. Silah seslerini duyduğunu anlatan Victor Habib, “Dün akşam silah seslerini duyduk. Makineli tüfeklerle saldırdılar. Karanlıktı pek bir şey göremedik. Bir iki tane ceset vardı galiba. Sonra birisi ‘Babacığım’ diye bağırıyordu, alıp götürdüler. Doğalgaz borusu da vardı. Ona da denk gelebilirdi. Faciadan dönülmüş. Camlar delinmiş.” ifadelerini kullandı. Yaşadığı apartmana kurşun isabet eden bir kadın ise, “Silah seslerini duydum. Gece onbirdi. Ben depodan bir şey düştüğünü zannettim. Sabah gördüm kurşun izlerini. Bu durum beni endişelendirdi.” dedi.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER