ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Temmuz 2013 Salı 00:57

Şafak Sezer yine Erdoğan'ın iftarında...

Şafak Sezer yine Erdoğanın iftarında...

Gezi Parkı eylemlerine destek veren ve daha sonra Başbakan'dan özür dileyen Şafak Sezer'in yanı sıra ünlü sanatçı Bülent Ersoy'da İBB'nin iftar yemeğine katıldı.


Gezi Parkı protestolarının ilk günlerinde eylemcilere verdiği destekle dikkat çeken sinema ve dizi oyuncusu Şafak Sezer, geçen haftalarda gerçekleşen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katılmış ve Başbakan Erdoğan'dan özür dileyerek elini öpmek istemişti.

Bu olayın ardından gündeme oturmuş sosyal medyada adından sıkça söz ettirir olmuştu.

Sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan eleştirilere; "Başbakan Erdoğan'ı sevmek suçsa evet ben başbakanımı seviyorum" diyerek Başbakan Erdoğan'a olan desteğini dile getirmişti.

"İBB'NİN İFTARINA KATILDI"

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Haliç Kongre Merkezi'nde iftar yemeği düzenlendi.

Yemekte, sanatçı Şafak Sezer ve Bülent Ersoy da yer aldı. İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Başbakan Erdoğan'ın konuşma yaptığı iftar programında ünlü sanatçıların konuşmaları pür dikkat dinlemesi gözlerden kaçmadı.

BÜLENT ERSOY, ACUN ILICALI, DEMET AKALIN...

Erdoğan'ın bulunduğu iftar yemeğinde, Şafak Sezer'in dışında; 

Acun Ilıcalı, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Mustafa Ceceli, Doğuş, Sevim Emre, Nur Yerlitaş, Bülent Serttaş, Ajda Pekkan, Coşkun Sabah, Uğur Işılak, Murat Göğebakan, Neşe Karaböcek, Bedia Akartürk, Hakan Peker, Hülya Koçyiğit, Serkan Kaya, Berkay gibi isimler de hazır bulundu. 

Başbakan Erdoğan, yemekteki bütün ünlülerle ayaküstü sohbet etti. 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER