ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Mart 2013 Cumartesi 22:46

Rıdvan Dilmen'den ilginç yorum

Rıdvan Dilmenden ilginç yorum

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'da kaleci Muslera dışındaki isimlerin vasatı aşamadığını söyledi.


Eskişehirspor deplasmanında Galatasaray'ın aldığı 1 puanın çok önemli olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, Sneijder ve Drogba'nın gelmesinin Galatasaray'ın oyun formatını olumsuz etkilediğini söyledi..

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'da kaleci Muslera dışındaki isimlerin vasatı aşamadığını belirterek, "Böyle bir maçta alınan 1 puan önemlidir. Muslera'ya o kadar para veriyorsun bunun için veriyorsun. Zaman zaman böyle maçlardan puan almasını bileceksin. Eskişehirspor galibiyeti kaçıran taraf oldu" diye konuştu.

Sneijder ve Drogba'nın gelmesinin Galatasaray'ın oyun formatında olumsuzluk yaptığını düşündüğünü söyleyen Dilmen, "Galatasaray'ın bu oyunla aldığı bir puan şampiyonluk yarışında çok önemlidir. Bu tip maçlar olacaktır. Şahane bir 1 puan aldılar" dedi.

Sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke'nin bu maçı rövanş için değerlendirmeye almasının avantaj olacağını söyleyen Dilmen, "Schalke bu maçı izlediyse aldatıcı olur, Galatasaray için avantaj olur. Ne Galatasaray böyle oynar ne de bu oyuncularla oynar" ifadelerini kullandı.

"TERİM DEĞİŞİKLİĞİ YANLIŞ YAPTI"

Fatih Terim Burak'ı bir dönem baskı yapmadığı için oynatmadı. Drogba da yapmıyor bunlar sıkıntı olur. Umut ne yapacak şimdi? Fatih Hoca bugün oyunun tamamını çözemedi. Oyuna Umut'u almalıydı çünkü Eskişehirspor savunması çok rahat bir şekilde ileriye top taşıdı. Galatasaray'ı pas yaptırmayan Eskişehirspor'un presinin yanında Eskişehirspor'un çok fazla paslaşmasıdır.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER