ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Kasım 2014 Çarşamba 12:33

Restoranda yangın çıktı

Restoranda yangın çıktı

Beyoğlu'nda bir restoranın bacasında çıkan yangın çevrede korku ve paniğe yol açtı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.


Yangın Lamartin Caddesi numara 39'da bir restoranda çıktı. Sabah saatlerinde iş yerini açan restoran çalışanları kebap ocağını yaktıktan kısa bir süre sonra iddialara göre bacada yangın başladı. Yangın kısa sürede büyüdü ve çatıya kadar siyaret etti. Olay yerine Beyoğlu grubundan itfaiye ekipleri gelerek yangına müdahale etti. Yangın sebebiyle çevrede büyük korku ve panik yaşandı. Otellerin bulunduğu sokakta yangın olması otelde kalan turistleri de korkuttu. Siren seslerine uyanan turistler bir süre olup bitenleri anlamaya çalıştı. Yangının çıktığı restorandan yükselen dumanlar etrafa yayılınca sokakta bir süre görüş mesafesi de düştü. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından yangın tamamen kontrol altına alındı. Çevredeki vatandaşlar ve esnaf yangının söndürülmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı.

Yangının bacadaki tutuşma ile başladığını anlatan görgü tanıkları, çevredekilerin bir süre panik yaşadığını belirterek yangının söndürülmesi ile hayatın normale döndüğünü anlattı.






KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER