ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2013 Cuma 05:34

Recai Kutan belgeselinin galası yapıldı


Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanı Recai Kutan’ın siyasi hayatıyla ilgili hazırlanan belgeselin galası, Üsküdar'da yapıldı.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde "40 Yılın Hatırında Buluşuyoruz, Siyasetin Ağabeyine Vefa" adlı belgeselin galası yapıldı. Programa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Recai Kutan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda, belgeselde Kutan’ın öğrencilik yılları ve siyasete girmesiyle ilgili görüntüler ve görüşler yer aldı. Burada bir konuşma yapan Kutan, “Bülent Arınç kardeşim bir ara bahsetti, rahmetli hanımıyla birlikte Endülüs’e gitmiştik. Onun o değerli oğlu da vardı ki. O kadar çok hizmet edip o kadar çok yardım ederdi ki. Çok dua aldı o delikanlı. Allah ölenlerimiz, büyüklerimizin en başta olmak üzere cümlesine rahmet etsin. Buraya iştirak eden ve Üsküdar belediyesine şükranlarımı arz ediyorum. Allah, inşallah ülkemize en güzel günleri nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK:
yazete.com
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER