ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 12:44

Portakal bahçesinde gaspçı

Portakal bahçesinde gaspçı

Adana'da bir otomobili gasp eden saldırganlardan biri portakal bahçesine saklandı. Polis, gaspçıyı yakalamak için narenciye bahçesini didik didik aradı.


Olay, merkez Yüreğir ilçesi Hadırlı Mahallesi PTT şubesi önünde yaşandı.

İddialara göre, kebapçılık yapan arkadaşı U.Ş.'yi de yanına alan Süleyman Arlı, alacağı olduğunu söylediği Onur Kumlu'ya ait 06 HC 003 plakalı otomobili silah zoruyla aldı.

Onur Kumlu'nun aracının gasp edildiğini haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen polisler, aracı Hadırlı Mahallesi 293 Sokak üzerinde terk edilmiş halde buldu. Bu arada, arkadaşının yanında olduğu için gözaltına alınan kebapçı U.Ş.'nin annesi olaya tepki gösterip "Devlet bunları gitsin tutuklasın. Neredeyse bunlar bir yıldır içerideydi. Benim çocuğumla arkadaşı yeni burayı açtı. Üzerlerine gece boyunca sıktılar. Lütfen devlet onları tutuklasın." diyerek tepki gösterdi. Polis, narenciye bahçesine saklanarak izini kaybettirmek isteyen Süleyman Arlı'yı bulmak için portakal bahçesini çembere aldı, bahçeyi de uzun süre aradı. Olayın alacak-verecek sebebiyle yaşandığı belirtilirken polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.








KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER