ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 14:50

Pompalı tüfekli soyguncular kamerada

Pompalı tüfekli soyguncular kamerada

Sancaktepe’de bir kuyumcuya giren pompalı tüfekli iki soyguncu, işyeri sahibini kolundan yaraladıktan sonra 2,5 kilo altınla kaçtı.


Sancaktepe’de bir kuyumcuya giren pompalı tüfekli iki soyguncu, işyeri sahibini kolundan yaraladıktan sonra 2,5 kilo altınla kaçtı. Etrafa rastgele ateş açıp dehşet saçan soyguncular, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, 1 Kasım’da Sancaktepe Merkez Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, maskeli ve pompalı tüfekli iki soyguncu, cadde üzerindeki kuyumcuya geldi. Kuyumcu sahibi Murat Kılıç’ı etkisiz hale getiren soyguncular, Kılıç’tan altınları torbaya doldurmasını istedi. Kılıç’ın direnmesi üzerine soyguncular, etrafa rastgele ateş açtı. Tezgahlara ve güvenlik kamerasına ateş eden soyguncu, elindeki pompalıyı Kılıç’a doğrultarak tehdit etti. Kılıç, bu sırada koluna isabet eden kurşunla yaralanırken, soyguncular vitrinden aldıkları bir miktar altın ile ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

Soygun sonrası çalışma başlatan Sancaktepe Asayiş Büro ekipleri soygunculardan birini kıskıvrak yakaladı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SOYGUN GÜVENLİK KAMERASINDA

Dehşet saçan soyguncular güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, yüzleri maskeli iki kişi ellerinde tüfeklerle kuyumcuya giriyor. İşyeri sahibi, Murat Kılıç’ı yaralayıp etkisiz hale getiren soygunculardan biri kameralara ateş ediyor. İşyeri sahibinden paraları isteyen soyguncu bir süre etrafa rastgele ateş etmeye devam ediyor. İşyeri sahibi soyguncunun açtığı ateş ile kolundan yaralanıyor. Soyguncular 2, 5 kilo altını alarak koşarak işyerinden hızla uzaklaşıyor.







KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER