ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Eylül 2013 Cuma 11:30

PKK 4 işçiyi serbest bıraktı

PKK 4 işçiyi serbest bıraktı

SİİRT'in Pervari İlçesi Belenoluk Köyü'nde PKK'lılar inşaatı süren yeni jandarma karakol binasını bomba ile tahrip edip, 4 işçiyi kaçırdı.


Pervari'nin Belenoluk Köyü'nde yapımı süren jandarma karakol inşaatına saat 21.00 sıralarında giden bir grup PKK'lı inşaatta çalışan işçileri silah tehdiyle etkisiz hale getirdi. PKK'lılar daha sonra yanlarında getirdikleri patlayıcıları karakol inşaatının çeşitli yerlerine yerleştirerek, infilak ettirdi. Patlamalarda yapımı süren karakol binası büyük hasar gördü. PKK'lılar daha sonra inşaatta çalışan 4 işçiyi yanlarına alarak kaçırdı. 

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Belenoluk Jandarma Karakol inşaatını basan bir grup terörist, yanlarında götürdükleri 4 işçiyi 1 saat sonra serbest bıraktı.

ali Ahmet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde Belenoluk Jandarma Karakolu inşaatında 4 işçinin 1 saatliğine kaçırıldığını söyledi.

"Belenoluk Jandarma Karakol inşaatını basan bir grup terörist, beraberlerinde götürdükleri 4 işçiyi 1 saat sonra serbest bıraktı" diyen Aydın, inşaatta yangın veya benzeri bir durumun meydana gelmediğini, gruptakilerin bazı çimento torbalarını yırtarak inşaata küçük çaplı zarar vermeye çalıştıklarını bildirdi.
Aydın, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER