ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 12:27

Peygamber sevgisi stadyumu doldurdu

Peygamber sevgisi stadyumu doldurdu


 Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şubesi'nin ‘Peygamber Efendimiz'e (sav) Sevgi Programı’ Antalyalılardan büyük ilgi gördü. Antalyalıların, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nu tıklık tıklım doldurduğu programda Kur'an tilavetini Evrensel Hafızlar Derneği hocalarından Mehmet Yıldız gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını, Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şube Başkanı Ahmet Muhammet Pişirici yaptı. Bütün katılımcılara ayrı ayrı teşekkür eden Pişirici, Efendimiz'in (sas) kutlu doğumunu, Antalya'nın en büyük stadyumunda kutlamanın kendileri için büyük bir onur ve gurur olduğunu dile getirdi.

Gençlerin, Peygamber Efendimiz’i (sas) anlaması için bu tür etkinlikler organize ettiklerini kaydeden Pişirici, “Efendimiz'i (sas) sevmek demek, elbetteki sadece sözle Efendimiz’i (sas) seviyoruz demekle olmaz. O'nun (sas) yolundan, izinden gitmekle olur.” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan da programda söz alarak, kutlu doğum programlarının öneminden bahsetti. Programa ezgileri ile katılan Mehmet Gökçe, katılımcılara kısa bir konser sundu. Sırası ile Memduh Cude Saad ve Abdurrahman Sadien'in Kur'an tilavetleri, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'ndan yankılandı. Peygamber Efendimiz’in (sas) sakalı şerifi, Somali’den Türkiye’ye gelen gençler tarafından açılarak, büyük ekranlarda izleyicilerle buluşturuldu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER