ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Mart 2014 Perşembe 15:18

Pendik'te CHP'li adayın seçim şaşkınlığı

Pendikte CHPli adayın seçim şaşkınlığı

30 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala, seçimlerden mizah da çıkmaya başladı. Bunun en yeni örneği İstanbul'un Pendik ilçesinde yaşandı.


30 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala, vaatlerin ve sözlerin ne kadar havada uçtuğunu, gerçeklerden ne kadar habersiz ve vatandaşı yanlış yönlendiren oy avcılığı yapıldığını gözler önüne seren görüntüler sergilenemeye başladı.

Haber7'nin haberine göre; Bunlardan biri de Pendik Kavakpınar Mahallesi'nde yaşandı.

CHP'DE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK!

Kavakpınar, Çamçeşme ve Güllübağlar mahallelerinin tapu sorununu çözen Pendik Belediyesi, 7 Mart'tan itibaren hak sahiplerini tapularıyla buluşturuyor. Ancak CHP'nin bundan haberinin olmadığı, astığı pankartla ortaya çıktı. Uzun ve zorlu biri süreç sonunda inanmayanları hayal kırıklığına uğratarak üç mahallede mülkiyet sorununu çözmeyi Başaran Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, hak sahiplerine dağıtılacak 15 bin tapuyu Pendik İlçe Tapu Müdürlüğü'nden teslim aldı. İlk tapu da Pendik Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Kavakpınar Semt Merkezi'nin oldu.
Vatandaşlara tapu müjdesini kısa bir süre önce Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katıldığı Dumlupınar Hamid Aytaç Kültür Merkezi açılışında veren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "İstanbul'un en sorunlu bölgelerinden birinde imar sorununu çözdük. Kavakpınar, GÜllübağlar ve Çamçeşme mahallerinde vatandaşlarımızın ve kamunun bundan sonra mülkiyet ile ilgili problemi kalmayacak" açıklamasıyla duyurdu.

TAPU SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ ADAYIN HABERİ YOK

Pendik Belediyesi, 'Kavakpınar Mahallesi imar uygulaması tapularını 7 Mart'tan itibaren dağıtmaya başlıyoruz" yazılı pankartla vatandaşları bilgilendirirken, hemen yanında yer alan CHP'nin pankartı ise, gelişmelerden ne kadar habersiz olduklarını gözler önüne serdi. CHP'li adayın, "25 yıldır çözülemeyen tapu ve imar sorununu çözmek için geliyoruz" vaadinin yazılı olduğu pankart, gerçeklerden habersiz seçim vaatlerinden biri olarak ilginç bir görüntü oluşturdu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER