ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2019 Perşembe 16:45

Pana Film'den kamuoyuna duyuru

Pana Filmden kamuoyuna duyuru

“Birgün” gazetesi internet sitesinde 21 Kasım 2019 tarihli Uğur ŞAHİN imzalı habere istinaden basında çıkan asılsız haberler ile ilgili Pana Film'den açıklama geldi.


Pana Film tarafından yapılan 21 Kasım 2019 tarihli yapılan açıklama :

" “Birgün” gazetesi internet sitesinde 21 Kasım 2019 tarihli Uğur ŞAHİN imzalı haber dayanak gösterilerek her türlü gerçekten uzak, kabul edilemez bir üslupla, gerçek dışı ifadelerle, iftiradan ibaret sözde habere dayanarak bazı yazılı ve görsel basında çıkan haberler neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur.

Türkiye’nin önde gelen yapım şirketlerinden olan Pana Film’in, Şeker Faktoring’e bir borcu olmadığı gibi “İHTİYATİ HACİZ”e konu borçlular ile de herhangi bir hukuki, fiili ve organik bağı bulunmamaktadır. İşbu durum Bursa 6. İcra Hukuk Mahkemesinin 2018/582 E. sayılı dosyası ile de sabittir. Anılan mahkeme kararında “Pana Film ile diğer borçlular arasında muvazaayı ilişkilendirecek nitelikte bir belge bulunmadığı, borçlular ile herhangi bir yöneticilik ve ortaklık bağlantısının olmadığı sonuç ve kanaatine varılmıştır” denilmektedir. Kaldı ki Ticaret Sicil kayıtlarından da bu durum kolayca anlaşılabilmektedir.

Tüm bunlara rağmen borçlular ile Pana Film arasında illiyet bağı vardır demek en hafif tabir ile abesle iştigaldir. Kasıtlı olarak kamuoyunu yanıltmak amacıyla böyle bir haberin yapılması ve yayılması sebebiyle ilgililer hakkında cezai ve hukuki süreç başlatılacaktır.

Saygılarımızla"

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER