ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Aralık 2013 Pazartesi 16:05

ÖSYM'den adaylara kritik uyarı!

ÖSYMden adaylara kritik uyarı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), üniversiteye başvurular öncesi adayları bilgilendirme amacıyla hazırladığı kamu spotuyla uyardı.


ÖSYM, üniversiteye girişte ilk aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi, hazırladığı kamu spotuyla, adayları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS), sürecine ilişkin bilgilendirdi.

Yaklaşık 45 saniyelik kamu spotunda, üniversite adaylarının YGS'ye katılabilmek için 2-15 Ocak'ta, belirtilen bankalar veya Merkezin "www.osym.gov.tr" adresindeki ödemeler alanından online olarak başvuru ücretini yatırması gerektiği hatırlatıldı.

Adayların başvuru kılavuzuna, ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabileceğine vurgu yapılan kamu spotunda, başvuru yapılacak yerlerin de ÖSYM'nin internet sitesinde bulunduğuna dikkat çekildi.

Adayların başvuruları sırasında kendilerine verilen şifre ve TC kimlik numaralarıyla, online olarak gerekli işlemleri yapabileceklerinin anımsatıldığı kamu spotunda, detaylı bilgilerin "www.osym.gov.tr" sitesinde yer aldığı belirtiliyor.

ÖSYM, kamu spotunun sonunda, adayları başvuru süresinin kesinlikle uzatılmayacağı konusunda uyarıyor.

Kamu spotunda, ÖSYM'nin adaylar için hazırladığı ve üzerinde ÖSYS sınav takviminin yer aldığı posterler de kullanıyor.
 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER