ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Kasım 2018 Çarşamba 11:10

Osmaniye'de belediye başkanına silahlı saldırı olayı

Osmaniyede belediye başkanına silahlı saldırı olayı

Hasanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve beraberindeki iki kişinin yaralandığı olayla ilgili bir şüpheli yakalandı. Polis ekiplerince 3 kişinin daha arandığı öğrenildi.


Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve beraberindeki iki kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili bir şüphelinin gözaltına alındığı, 3 şüphelinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam, özel bir hastanede tedavi gören eşini ziyaretten çıkan Belediye Başkanı Koca ve yanındaki Burak Başaran ve Murat Karakaya'nın yaralandığı saldırıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Soruşturma kapsamında ekiplerin silahlı saldırı olayına karıştığı ileri sürülen bir şüpheliyi gözaltına aldığı, olay sonrası kaçan 3 şüphelinin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Hastane yetkilileri ise bacaklarından yaralanan Alparslan Koca ile Murat Karakaya'nın yoğun bakım servisinden normal odaya alındığını ve durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Ağır yaralanan Burak Başaran'ın ise Osmaniye Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikeyi atlattığı kaydedildi.

Dün akşam saatlerinde, özel bir hastanede tedavi gören eşini ziyaret eden Hasanbeyli Belediye Baştanı Alparslan Koca ile beraberindeki Burak Başaran ve Murat Karakaya, hastane çıkışı bir grubun silahlı saldırısına uğramış, olayda başkan Koca ile Murat Karakaya bacaklarından, Burak Başaran ile göğsünden yaralanmıştı.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER