ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 16:49

OMÜ'de 1.Pilye Günü düzenlendi

OMÜde 1.Pilye Günü düzenlendi


Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi işbirliğiyle düzenlenen '1. Pilye Günleri' Mühendislik Fakültesi bahçesinde yapıldı.

    Açılış konuşmasını yapan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ertuğrul Çöl, “OMÜ ile işbirliği içinde yaptığımız 'Pilye Günleri' etkinliğinin geleneksel hale gelecek olmasından dolayı mutluyum. Hepiniz hoş geldiniz.” dedi.

    Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı ise “Mühendislik Fakültesi olarak bilim ve sanayiye yönelik araştırmaların yanı sıra öğrenci ve öğretim üyelerini bir araya getirmek istiyoruz. Beton bayramı ilkti ve şimdi pilye günlerinin geleneksel olmasını istiyoruz. Amacımız sizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlamak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

    Konuşmaların ardından pilye noktasının betonu Rektör Vekili Prof. Dr. Mahmut Aydın, Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sebahattin Bektaş, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Ertuğrul Çöl, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından atıldı. Harita mühendisleri için ölçüm noktası olan pilye inşa edildikten sonra kutlamaya öğrenciler müzik eşliğinde horon oynayarak devam etti. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER