ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 10:34

Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde misafir olarak gittikleri evde oyun oynayan 1,5 yaşındaki Ömer, üçüncü kattaki pencereden beton zemine düştü.


Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde misafir olarak gittikleri evde oyun oynayan 1,5 yaşındaki Ömer, üçüncü kattaki pencereden beton zemine düştü. Küçük çocuk, olayı ayağındaki burkulmayla atlattı.

Ayvacık ilçesinde yaşayan Sevim Gadanaz, 1.5 yaşındaki oğlu Ömer ve 15 yaşındaki ağabeyi ile birlikte misafirliğe gitti. Anne Sevim Gadanaz, salonda arkadaşlarıyla sohbet ederken, Ömer ve ağabeyi evin başka bir odasında oyuna daldı. Bir süre sonra Ömer, odanın penceresinden apartmanın bahçesindeki parke taşla kaplı beton zemine düştü. Ağabeyinin haber vermesi üzerine aşağıya koşan anne, Ömer’i yoldan geçen bir araçla Ayvacık Devlet Hastanesi’ne götürdü. İlk müdahalesi yapılan küçük çocuk, ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanede 3 gün yoğun bakımda kalan Ömer, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ömer’in sağlık durumunun iyi olduğu, sağ ayağındaki burkulma nedeniyle üzerine basmakta zorlandığı öğrenildi. Anne Sevim Gadanaz, Ömer’in aşağıya nasıl düştüğünü gören kimsenin olmadığını, ancak odada pencereyle aynı hizada bulunan yatağa çıkıp pencereyi açtıktan sonra aşağıya düştüğünü tahmin ettiklerini söyledi.

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER