ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 10:48

Okulda Dehşet ! öğrenci Müdür Yardımcısını Vurdu

Okulda Dehşet ! öğrenci Müdür Yardımcısını Vurdu

Ankara’da, bir ortaokulda müdür yardımcısı öğrencisi tarafından silahlı saldırı sonucu yaralandı.


Ankara’nın Keçiören ilçesi Esertepe Mahallesi’nde bulunan Mustafa Necati Ortaoklu’nda Müdür Yardımcısı H.Ö. silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yaralanan H.Ö. olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Dışkapı Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından okula polis ekipleri sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 8. sınıf öğrencisi U.A. olay sonucu okuldan kaçarak uzaklaştı. Polis ekipleri 8. sınıf öğrencisi U.A.’nın yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından yakalanan U.A. Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. U.A.’nın okul müdür yardımcısı H.Ö.’yü neden vurduğu ise bilinmiyor. Olayın duyulmasının ardından veliler okula koştu. Çocuklarından haber alamayan veliler okulun bahçesinde nöbet tuttu. Çocuklarını okuldan erken almak isteyen veliler merak içerisinde okulun çıkış zilinin çalmasını bekledi. Merak içerisinde okulun dışında bekleyen velileri gören ilçe milli eğitim müdürü ise okuldan çıkarak velileri bilgilendirdi. Öğrencilerin normal saatinde çıkacağını ve bir olumsuzluk olmadığını belirtti. Veliler ise ilçe milli eğitim müdürüne U.A.’nın okula silahı nasıl soktuğunu ve öğrencilerin zarar görüp görmediğini sordu.

Okulda görevli bir öğretmen ise 8. sınıf öğrencisi U.A.’nın anne ve babasının ayrı yaşadığını belirterek, H.Ö.’nün öğrenciye karşı olumsuz bir yaklaşımının olmadığını ve defalarca öğütte bulunduğunu söyledi. U.A.’nın disiplinsiz tavırlarının olduğunu kaydeden öğretmen, güvenlik kamera görüntülerinde U.A.’nın silahına mermiyi sürmesinin ve giriş görüntüsünün yer aldığına dikkat çekti.
 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER